Bioscopen

Aventure 16-9.jpg

Aventure

Bij Aventure vind je een programma dat net even anders is. De bioscoop staat bekend als dé plek voor documentaire, en voelt als een tweede thuis.

Flag.jpeg

Cineflagey

Kinograph, CINEMATEK en Flagey slaan de handen ineen voor jouw nieuwe favo filmplek in het dynamische Elsene: Cineflagey! Van woensdag t/m zondag zie je hier premièrefilms, opgepoetste klassiekers, documentaires en vergeten titels.

Website
flagey.be
Cinema Galeries 16-9.jpg

Cinéma Galeries

Een prachtig filmhuis, gelegen in een monumentaal gebouw uit 1939. In drie filmzalen en een expositieruimte brengt Cinema Galeries een ode aan film in al haar vormen.

Cinematek.jpg

Cinematek

Het Koninklijk Belgisch Filmarchief brengt de filmgeschiedenis tot leven met dagelijkse vertoningen van onvergetelijke, invloedrijke en opwindende titels uit hun omvangrijke archief (en daarbuiten).

Nova 16-9.jpg

Nova

Nova staat voor onafhankelijke, eigentijdse en onontdekte films. Het programma wisselt iedere twee maanden en focust op specifieke thema’s, festivals en specials.

Cinema Palace 16-9.jpg

Palace

Van buiten een magnifiek gebouw uit 1913; van binnen een indrukwekkend en modern filmpaleis voor iedereen.

Vendome 16-9.jpg

Vendôme

Al meer dan een halve eeuw een begrip in de Matongewijk. Hier zie je de nieuwste films van grote auteurs en onafhankelijke makers.